Interne Communicatie Team en Organisatie


AcCompany in Communication biedt teams en organisaties communicatie-advies en workshops over interne communicatie.  Interne communicatie speelt op ieder denkbaar niveau: binnen het team, tussen afdelingen, tussen afdelingen en directie. Vul maar aan.
Een voorbeeld over vooroordelen tussen divisies? ‘The Sound of the Gap’ bij Gapgemini, The Agile Experience Event, zie ook de kleine video-impressie van de bijeenkomst.
We volgen vier concrete stappen: inventariseren, analyseren, kiezen en implementeren. Daarna kan ik – ook als interim- op strategisch en/of uitvoerend niveau adviseren ten aanzien van de inzet en timing van boodschap, middelen en budget. Waar nodig werk ik samen met ervaren collega’s met aanvullende expertise. TeamScanCommunicatie en OrganisatieScanCommunicatie zijn maatwerk. In een orienterend gesprek vinden wij de juiste toon voor een offerte.

Team

Zoek je naar een frisse kijk op de wijze waarop het team onderling communiceert en dus ook samenwerkt? Dan kan de workshop TeamScanCommunicatie geschikt zijn: een op maat gesneden incompany workshop met muziek als gids. De workshop brengt verheldering en geeft richting voor verandering. In een verrassende, leerzame en inspirerende teambijeenkomst krijg je antwoord op vragen als:

  • Hoe goed kennen de teamleden elkaar?
  • Is er een evenwichtig samengesteld ensemble?
  • Hoe communiceren wij met elkaar?
  • Waar zit harmonie en waar klinken dissonanten?

Organisatie


Hoe verloopt in jouw organisatie de communicatie tussen teams en afdelingen? Om hier zicht op te krijgen, is de workshop OrganisatieScanCommunicatie een geschikte keuze. Deze op maat gesneden incompany workshop gebruikt muziek als gids om ten gehore te brengen welke geluiden nog niet werden opgevangen. In een verrassende, leerzame en inspirerende sessie krijg je antwoorden op vragen als:

  • Waar zit harmonie en waar klinken dissonanten?
  • Hoe communiceren de teams met elkaar?

We gaan inventariseren, analyseren, kiezen en implementeren.